I had a follower …

and then I didn’t. Oh well. Maybe I just wasn’t that interesting. I’m having computer issue at home too, so updating my runs isn’t easy right now. they are all stored on my iPod though!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to I had a follower …

  1. Amanda says:

    Saw your post on Jonathan’s blog and decided I’d start following you…Keep posting and I’ll keep reading :)!

    Like

  2. Maroo says:

    I am in!! Found u from Jonathan! I am in for the Disney half and would be thrilled with 3:30!! So, u have a follower!

    Like

  3. Megan says:

    Thanks Amanda and Maroo! I plan on posting more. I may even fire up the old desk top this weekend so I can figure out how to post pictures on here from the race and from some of my runs.

    Like

  4. Maroo says:

    Sweet! 🙂 I just dropped by to see if you had posted some more.

    Are you the Megan that they talked about on a podcast? I can’t remember the whole story (I have listened to SOOO many that I can’t keep them straight)…but they mentioned Megan? Something about racing?

    Like

  5. Rae! says:

    Megan?? Is this Megan from the The Princess Half course who introduce yourself to me?? I had on the Team Voice shirt??

    Like

  6. Megan says:

    Rae, it is very possible that I did introduce myself to you! I remember meeting someone with a Team Voice Shirt.

    Maroo, They did talk about me once on the show when I was requesting my Mousekateer number. I need to write in more often to them since I am always talking back to them while I listen.

    Thanks for reading!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s